rantamokki.jpg

Vuokramökit

Metsolan vuokramökit sijaitsevat upean suomalaisen järvimaiseman äärellä, noin viiden kilometrin päässä Lahden keskustasta, Alasenjärven rannalla. Alueena Metsola on erittäin rauhallinen ja luonnonläheinen. Metsolassa on yhteensä kahdeksan erikokoista vuokramökkiä, jotka tarjoavat majoitusta keskellä luonnonrauhaa.

Oikealla olevasta listasta löytyvät tarkemmat tiedot vuokrattavista mökeistä, sekä mökkien varustelusta ja käyttöehdoista.

Ajo-ohjeet Metsolaan löytyvät Yhteystiedot -välilehden alta.

Varaaminen ja maksaminen

Varauksen voitte tehdä joko soittamalla numeroon (+358) 040 911 9301 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse, email@metsolacenter.fi.

Varaus katsotaan vahvistetuksi vasta kun vuokra on maksettu tilillemme. Lähetämme laskun ilmoittamaanne sähköposti- tai postiosoitteeseen ajoissa ennen vuokraamisajankohtaa. Pidätämme oikeuden maksuun tai osaan siitä mikäli varauksen peruuttaminen tapahtuu myöhäisessä vaiheessa tai siitä koituu meille vahinkoa.

Vuokra on mahdollista maksaa myös käteisellä. Käteismaksusta on kuitenkin sovittava erikseen.

Saapuminen ja lähteminen

Mökkeihin voi saapua saapumispäivänä klo 16:00 ja 21:00 välisenä aikana. Mökit tulee luovuttaa lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.

Metsolassa ei ole jatkuvaa päivystystä, joten pyydämme teitä soittamaan Metsolan numeroon noin tuntia ennen arvioitua saapumisaikaanne, niin osaamme olla teitä avainten kanssa vastassa.

HUOM!

Metsolassa tulee käyttäytyä asiallisesti. Luonto on otettava huomioon ja roskaaminen on kiellettyä. On myös huomioitava, että järvi kantaa voimakkaat äänet häiritsevinä hyvinkin kauas.

Avotulen teko muualla kuin siihen osoitetuilla paikoilla on ehdottomasti kiellettyä.

Mökkeihin ei saa tuoda kotieläimiä.

Lue lisää mökkien käyttöohjeista.