Metsolan mökkien vuokrausohjeet

Metsola Center Oy noudattaa lomamökkien vuokraamisessa seuraavia ehtoja:

Mökkien varaaminen ja maksaminen

Mökki on pyrittävä varaamaan kolme (3) viikkoa ennen saapumista. Varaus on vahvistettu, kun vuokrasta on maksettu 50 % tai se on suoritettu kokonaan. Jos varaus tehdään myöhemmin kuin kolme (3) viikkoa ennen saapumista, varaus on vahvistettu vasta silloin kun koko vuokra on maksettu.

Vuokrasta lähetetään lasku. Mikäli vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus katsotaan peruuntuneeksi, ellei toisin ole erikseen sovittu.

Jos mökkejä on vapaana, niitä on mahdollista vuokrata myös lyhyemmällä varausajalla ja maksamalla vuokra käteisellä Metsolaan saavuttaessa.

Saapuminen Metsolaan

Metsolassa ei ole vastaanottotiskiä. Saapumisesta on ilmoitettava n. tuntia ennen arvioitua saapumisaikaa soittamalla numeroon (+358) 040 911 9301.

Varauksen peruuntuminen

Mikäli asiakas joutuu perumaan varauksen, siitä tulee ilmoittaa kirjallisesti (sähköpostitse tai kirjeitse) Metsolalle välittömästi esteen ilmaannuttua. Jos varaus peruutetaan, vuokrasta pidätetään 30 %. Jos peruuttaminen tapahtuu yhtä (1) viikkoa ennen vuokra-ajan alkua tai myöhemmin, vuokra pidätetään kokonaisuudessaan.

Jos peruutus johtuu asiakkaan tai hänen perheenjäsenensä äkillisestä sairastumisesta, onnettomuudesta tai muusta vastaavasta seikasta, vuokrasta pidätetään vain 30 %, vaikka peruutus tapahtuisikin myöhemmin kuin viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Asiakkaan on kuitenkin esitettävä peruuttamisensa syystä luotettava todistus (lääkärintodistus tai muu vastaava).

Mikäli asiakas on jo asettunut asumaan Metsolaan ja joutuu lähtemään sairastumisen tai muun vastaavan syyn vuoksi pois ennen vuokra-ajan päättymistä, vuokraa ei palauteta.

Metsolan oikeus peruuttaa varaus

Jos kyseessä on ylivoimainen este (tulipalo tai vastaava), Metsola voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalle ilmoitetaan välittömästi esteestä ja koko hänen maksamansa vuokra palautetaan.

Oleskelu Metsolassa

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä kello 16.00 lähtöpäivään kello 12.00 saakka, ellei muuta ole erikseen sovittu.

Vuokraan sisältyvät mökki varusteineen, patjat, peitot, tyynyt, kertakäyttöastiat, polttopuut ja arvonlisävero. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan. Ne on vuokrattavissa erikseen. Sauna ei myöskään sisälly vuokraan, mutta se on tilattavissa erikseen, mikäli saunassa ei ole muita varauksia.

Tupakointi on kielletty kaikissa lomamökeissä.

Mökeissä ja Metsolan alueella on käyttäydyttävä asiallisesti.

Lähdettäessä mökissä olevat kalusteet ja esineet on jätettävä samoille paikoille kuin ne olivat mökkiin saavuttaessa ja kaikki roskat on vietävä alueella oleviin isoihin jäteastioihin.

Vahinkojen korvaaminen

Asiakas on velvollinen korvaamaan kaiken vuokrauskohteelle aiheuttamansa vahingon.

Henkilömäärä

Lomamökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin varauksen yhteydessä on ilmoitettu. Teltan tai asuntovaunun käyttö Metsolassa ilman siihen erikseen annettua lupaa on kielletty.

Kotieläimet

Kotieläimiä ei saa pitää sisätiloissa.